top of page

ELEMENTAL BREATHWORK

Open sessie met live muziekale begeleiding 

Personal Branding Brechtje-325_edited.jpg

Hoe zou het zijn om helemaal vrij te kunnen ademen en leven?

Heb je last van chronische pijn waar maar geen verlichting in lijkt te komen?

Is er recent iets gebeurd dat je wat heeft doen wankelen?

Heb je een diep verlangen naar meer levenskracht en -vreugde?
Wil je wat meer in je lichaam en minder in je hoofd leven?

Ademwerk bevrijdt je van stress, spanningen, trauma en oude patronen.

Personal Branding Brechtje-301.jpg

Je ademhaling vormt de brug tussen je bewuste en je onderbewuste.

Je gevoel in je lichaam is de leidraad in een sessie. Via je gevoel communiceert je onderbewuste met je. Daar leeft zowel wat oncomfortabel voelt alsook je essentie. 
 

Je essentie bevat je levenskracht en wijsheid, alsook je vermogen om te helen en te veranderen wat je niet langer wenst.  Maar, die pure krachtige essentie is bij de meesten van ons wat bedekt geraakt onder lagen van spanningen, emoties, oude patronen of soms trauma.  Ademwerk helpt je bij het afwerpen van die lagen.

Ademwerk brengt je uit je hoofd in je lichaam.

Door te voelen waar er in je lichaam spanning, pijn of ongemak is, lokaliseer je de plek(ken) waar je energie minder goed stroomt. 
 

Via het langzaam opbouwen naar een  diep verbonden ademhaling door de mond, beweging en zelf-massage breng je weer een goede doorstroming op gang. Daardoor kan er een emotionele en/of fysieke ontlading ontstaan. Je voelt je lichter en vrijer, zowel fysiek als psychisch. En, vaak komt er ook meer helderheid rond een situatie of thema in je leven. We sluiten steeds af met een lange relaxatie en integratie.

Personal Branding Brechtje-308.jpg

De klanken begeleiden je op deze innerlijke reis.

Deze hele reis wordt ondersteund door live muzikale begeleiding door Peter Klank. Dat muziek je kan raken en inspelen op je gevoel kennen we allemaal. Doordat de live muziek wordt afgestemd op wat er op dat moment aanwezig is, wordt deze als een enorm draagvlak van ondersteuning ervaren.

Personal Branding Brechtje-279.jpg

Brecht Koch

Ik laat mij leiden door mijn diep verlangen naar ware vrijheid, vervulling en verbinding. Zo kwam het ademwerk op mijn pad en bracht me levens-veranderende ervaringen en  inzichten. Het is een geweldige tool die ik graag doorgeef. Het begeleiden en inspireren van anderen op hun pad stroomt op natuurlijke wijze vanuit mijn essentie en vervult mij ten diepste.

Peter fluit.jpg

Peter Klank

Muziek is altijd mijn manier geweest om stil te worden in m’n hoofd, waardoor ik meer in m’n lichaam kan zakken en contact maken met wat er allemaal leeft. Muziek kan ook veel teweeg brengen. Door de juiste frequencies of melodieën op de juiste moment te horen en voelen, kan het de juiste snaren raken en deuren openen naar diepere lagen van je bewustzijn. Hierin werken ademwerk en muziek mooi samen.

Praktisch

Wanneer: 

Donderdag 19:30 - 21:30

Zaterdag 10:00 - 12:00
Klik op de Data en Boeken knop om de data te zien.
 

Plaats:

Studio De Schuur

Fortuinstraat 33 ( achterin )

2180 Ekeren

Prijs: €25 voor 2 uur
Beurtenkaarten met korting mogelijk vanaf Januari.

Ademwerk is niet voor iedereen.

Ademwerk is wél voor jou als je bereid bent om te voelen wat er allemaal in jou leeft. Diepgaande transformatie en heling vragen tijd en toewijding. Hoewel veel mensen vrijwel meteen het weldadige effect van ademwerk aanvoelen, is het niet gericht op mensen die snel ergens vanaf willen geraken. Een intentie of verlangen hebben daarentegen kan net wel helpen, zolang je het tempo en de uitkomst van je proces kan eren.

 

Omdat ademwerk zo’n krachtige tool voor zelfbevrijding is, kunnen er sterke emotionele en fysieke ontladingen optreden. Deze kunnen ook na de sessie nog gevoeld worden. Omwille van deze reacties wordt ademwerk niet aanbevolen onder bepaalde medische aandoeningen.

Contra-indicaties:

  • zwangerschap

  • ernstige astma

  • ernstige hartaandoeningen

  • ernstige diabetes

  • psychische aandoeningen

  • epilepsie / voorgeschiedenis van aanvallen

  • acuut lichamelijk letsel 

  • alcohol of drugs verslaving

 

Indien je één van deze condities hebt zijn er wel andere ademtechnieken die zonder gevaar kunnen toegepast worden. Daarvoor doen we best eerst een privésessie. Mail me gerust als je vragen hebt.

Personal Branding Brechtje-317.jpg

WAT MENSEN ERVAREN

"Het verraste me wel een beetje hoeveel een ademsessie voor me deed. Ik heb al veel yoga en ademhalingsoefeningen gedaan, maar het heeft veel los gemaakt en heeft me dichter bij mezelf gebracht."

Elke

"Zaaaalig! Wat een gewaarwording!
Ik voel me opgelucht, veel lichter!"

Cindy, 48

"Deze sessies hebben mij opnieuw het bevrijdende gevoel van ademen laten ervaren. Ik heb ook mijn lichaam beter leren kennen en hoe adem invloed kan hebben op gevoelens van pijn, twijfel en stress. Ook na de sessies heb ik nog lang kunnen nagenieten van het gevoel van vrijheid en ontspanning."

Rica

"Dank je, lieve Brecht. Dank je om me mijn adem terug te geven. Dank je om zo liefdevol van jezelf te delen. Dank je om niet enkel over de weg te praten, maar om hem zelf ook te bewandelen. Dank je om in mij te geloven wanneer anderen (en ikzelf) dat niet deden. Dank je, dank je, dank je."

Greet, 41

"Ik vond het zalig! Na de sessie voelde ik me kei fris en veel minder moe. Er zat echt enorm veel spanning in mijn nek en hoofd, maar die is er uit nu. Echt heel fijn!"

Sylvia

bottom of page