top of page

Midzomer

Midzomer, bekend als de zomerzonnewende, markeert de langste dag van het jaar en symboliseert het begin van de zomer. Psycho-spiritueel gezien vertegenwoordigt midzomer een tijd van innerlijke overvloed, maximale helderheid en de belofte van wat komen gaat.


Het is een periode van vreugdevolle viering, dankbaarheid en bewustwording van je eigen innerlijke cyclus van groei, bloei en transformatie. Midzomer nodigt je uit om het licht ten volle te omarmen, zowel extern als intern, terwijl je je voorbereidt op verdere groei en vervulling in de zomer.


Hoewel de dagen nu korter worden, moeten de volle warmte en mogelijkheden van de zomer nog komen. Het is een tijd om te genieten van het volle licht en de energie van de zon, en je voor te bereiden op de volgende fase van de cyclus: het naar buiten brengen van een idee, droom, project of een deel van jezelf. Welk zaadje heb je gedurende de winter en lente gekoesterd en ontwikkeld?


Laat me je nu begeleiden in een meditatie om je proces verder te verkennen.


Duur: 16 min.

Benodigdheden: optioneel pen en papier
Laat je me even weten hoe dit was hieronder? Je schrijft anoniem, tenzij je je naam erbij zet. :)

1 opmerking

1 комментарий


Гость
09 июл.

Ik zit op dit moment in een burnout en ik heb veel rust en meditatie nodig, ,dank zij jou heb ik ingezien dat ik de stappen die ik heb genomen me al hebben gebracht waar ik nu ben en dat ik daar dankbaar voor moet zijn in plaats dan gefrustreerd rond te lopen omdat ik nu nogniets kan . Ik ben al gegroeid. Ik ga deze meditatie zeker nog opnieuw doen want ik heb nog creatieve projectjes lopen die nog moeten groeien .

Bedankt brechtje jammer dar je zo ver zit nu .want je bent een helende madam

Лайк
bottom of page