top of page

ZIEL IN BEWEGING

Ademsessie met live muziek gevolgd door opstellingswerk

Zaterdag 01/10

Personal Branding Brechtje-325_edited.jpg

Hoe zou het zijn om helemaal vrij te kunnen ademen en leven?

In deze dagretreat
combineren Brecht, Peter en Esther
de kracht van adem- en opstellingswerk.

brecht_peter_esther.jpg

Door je over te geven aan de beweging van het lichaam,
kan je ziel tot expressie komen.
Je lichaam huist je ziel.
Je ziel beweegt doorheen je lichaam.

breathwork_groep.jpg

We starten deze workshop met een diepgaande ademsessie, begeleid met live muziek. Je brengt je aandacht naar binnen en word je bewust van waar de energie stroomt en waar ze niet stroomt.
 

Door volledig te ademen en je lichaam alle ruimte te geven om zich uit te drukken, kunnen opgeslagen spanningen en emoties ontladen. Zo gaat je energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de lagen die je niet langer dienen. Je komt helemaal tot jeZelf, waardoor je je innerlijke zielsbeweging helder kan ervaren.

proceswerk.jpg

Vanuit deze diepe verbondenheid en gevoel van bevrijding betreden we in de namiddag het wetende veld, waarbinnen het proces zich verder ontvouwt. We bouwen verder op wat er aangeraakt of losgekomen is tijdens de ademsessie en deelnemers kunnen een persoonlijke vraag inbrengen over een thema waar helderheid gewenst is.

Tijdens het opstellingswerk wordt er steeds niet oordelend en met een liefdevolle blik gekeken naar de dynamieken die een rol spelen in het systeem, waar er eventueel verstrikkingen zitten en wat er nodig is om verandering mogelijk te maken. Ook in deze sessie creëren we de ruimte voor datgene dat wil gezien en gevoeld worden en geven we ons over aan de energie die door ons heen stroomt.

We volgen en verdiepen de beweging van de Ziel.

Praktisch

Deze workshop gaat door op:

  • zaterdag 1 oktober

  • Achterbroeksteenweg 86a, Kalmthout, Antwerpen.

We starten om 9.30u en het einde is voorzien rond 17.30u.​

(omdat we ons overgeven aan wat er leeft in de groep kan er van deze planning afgeweken worden)

Investering in jezelf bedraagt 150 euro ​

Zelf mee te brengen:

  • 2 dekens, een kussentje, een drinkfles

  • Lunch

  • Eventueel schriftje voor persoonlijke notities

Personal Branding Brechtje-335.jpg

Brecht

Ik laat mij leiden door mijn diep verlangen naar ware vrijheid, vervulling en verbinding. Zo kwam het ademwerk op mijn pad en bracht me levens-veranderende ervaringen en  inzichten. Het is een geweldige tool die ik graag doorgeef. Het begeleiden en inspireren van anderen op hun pad stroomt op natuurlijke wijze vanuit mijn essentie en vervult mij ten diepste.

Peter fluit.jpg

Peter

Muziek is altijd mijn manier geweest om stil te worden in m’n hoofd, waardoor ik meer in m’n lichaam kan zakken en contact maken met wat er allemaal leeft.

Muziek kan veel teweeg brengen. Door de juiste frequenties of melodieën op het juiste moment te horen en voelen, kan het de juiste snaren raken en deuren openen naar diepere lagen van je bewustzijn. Hierin werken ademwerk en muziek mooi samen.

Esther breathwork.jpg

Esther

Als voormalig Greenpeace campagnemedewerker geloof ik dat wij als mens in staat zijn om onszelf én de aarde op een heel andere manier te bewonen. Dit is mogelijk wanneer wij ons opnieuw bewust worden van onze diepe verbinding met de aarde, de liefdevolle verbinding met elkaar en de creatieve verbinding met het universum. Deze visie trek ik door in het werk rond energiebewustzijn dat ik aanbied; en in de meditaties, de opstellingen en de processen van innerlijke groei en ontwaking die ik begeleid, zowel individueel als in groep.

Meer weten over het werk van Esther?

https://www.wake-up.academy.be

bottom of page